Kosila od 16. 3. do 22. 3. 2020

Ponedeljek, 16. 3. 2020
Pate osliča, dimljen losos
***
Cvetačna prežganka
***
Frigani jadranski ligenj, gratiniran krompirček z mlado špinačo
***
Hišna baklava, sorbet limete

Torek 17. 3. 2020
Marinirana teletina, štorovke, ajdova kaša
***
Goveja juha s peteršiljevimi vlivanci
***
Ocvrta piščančja hruška, krompirjevi lističi z majaronom
***
Višnjev zavitek

Sreda, 18. 3. 2020
Pate dimljene postrvi, rdeče zelje iz espume, marinirane kozice
***
Čista ribja juha z vongolami
***
Jadranska hobotnica na črni ričoti
***
Pečena čokolada

Četrtek, 19. 3. 2020
Paradižnikov karpačo z mozzarello, espuma bazilike
***
Špinačna prežganka s pečeno panceto
***
Počasi pečen goveji file v mrežici, krompirček z dimljeno papriko, krema peteršilja
***
Marinirane jagode, mousse mlečne čokolade

Petek, 20. 3. 2020
Tartufi z jajčko in svežim parmezanom
***
Kremna krompirjeva juha, zrak kisle smetane
***
File divjega zobatca v tempuri, dimljen korenček, krema mladega česna
***
Vaniljeva zmrzlina s sadno juho

Sobota 21. 3. in nedelja 22. 3. 2020

Meni 1
Telečji jezik z vaniljo, ocvrt paradižnik, ješprenj
***
Prežganka mladega graha, pečena polenta z dimljeno papriko
***
Ocvrt hrbet pohorskega goveda, kremna polenta, dijonska omaka
***
Kakijeva juha, mlečna čokolada, bela čokolada

Meni 2
Dimljen losos, štorovke, pate tune
***
Prežganka mladega graha, pečena polenta z dimljeno papriko
***
Ribji brodet na način šefa
***
Kakijeva juha, mlečna čokolada, bela čokolada