Kosila od 15. 4. do 21. 4. 2019

Ponedeljek, 15. 4. 2019
Paški sir, pršut, dimljena polenta s čemažem
***
Prežganka rjavega fižola z ocvirki
***
Svinjska zarebrnica, ajda, korenček
***
Čokoladni mousse, sorbet jagode

Torek 16. 4. 2019
Tatar jadranske tune, marinirani šparglji
***
Cvetačna prežganka
***
File morske žabe s črnim tartufom, krema mlade špinače, krompir v lističih
***
Sorbet A roma

Sreda, 17. 4. 2019
Čemažev namaz, klobasa iz zaseke
***
Kremna juha pečene paprike, maslena polenta z ocvirki
***
Piščančja hruška z divjimi zelišči, pečena krvavica, kockasta zelenjava
***
Orehova zmrzlina

Četrtek, 18- 4. 2019
Šparglji z jajčko
***
Čista ribja juha s fregolo in morskimi sadeži
***
File divjega lososa, krompirjeva zloženka, wasabi iz sifona
***
Pečena čokolada, sorbet maline

Petek, 19. 4. 2019
Marinirana svinjska ribica z bučnimi semeni
***
Goveja juha Angus govedine, fritati
***
Ocvrt file Angus govedine, pečen koromač, majaronov krompir
***
Jagodni mousse, sorbet čokolade s tartufi

Sobota 20. 4. in nedelja 21. 4. 2019

Meni 1
Frtalja s šparglji in paškim sirom
***
Štorovke v juhi
***
Teletina v sous vide s čemaževim maslom, pečena polenta v slaninskem ovoju, korenčkova krema, pečen koromač
***
A roma sorbet

Meni 2
Frtalja s šparglji in paškim sirom
***
Štorovke v juhi
***
File divjega brancina na ajdovi kaši, sotirana sezonska zelenjava, soja iz espume
***
A roma sorbet