Kosila od 14. 1. do 20. 1. 2019

Ponedeljek, 14. 1. 2019
Paški sir, pršut, dimljena polenta
***
Prežganka rjavega fižola z ocvirki
***
Telečja zarebrnica, ajda, korenček
***
Čokoladni mousse

Torek 15. 1. 2019
Tatar jadranske tune
***
Cvetačna prežganka
***
File morske žabe s črnim tartufom, krema mlade špinače, krompir v lističih
***
Jabolčna čežana, sorbet buče

Sreda, 16. 1. 2019
Piščančji pate, klobasa iz zaseke
***
Kremna juha pečene paprike, maslena polenta
***
Piščančja hruška z divjimi zelišči, pečena krvavica, kockasta zelenjava
***
Skutin narastek

Četrtek, 17. 1. 2019
Jurčki z jajčko
***
Čista ribja juha s fregolo in brancinom
***
File divjega lososa, krompirjeva zloženka, wasabi iz sifona
***
Pečena čokolada, sorbet maline

Petek, 18. 1. 2019
Marinirana svinjska ribica z bučnimi semeni
***
Goveja juha Angus govedine, fritati
***
Sesekljana pečenka Angus govedine, pečen koromač, majaronov krompir
***
Jagodni mousse, sorbet čokolade s tartufi

Sobota 19. 1. in nedelja 20. 1. 2019

Meni 1
Piščančja pena v tartufovem ovoju, vloženi pohorski jurčki
***
Jurčkova juha
***
Teletina v sous vide s peteršiljevim maslom, pečena polenta v slaninskem ovoju, korenčkova krema, pečen koromač
***
Pečena jabolčna čežana z makom in beljaki

Meni 2
Sašimi tune, črna leča, štorovke
***
Jurčkova juha
***
File divjega brancina na ajdovi kaši, sotirana jesenka zelenjava, soja iz espume
***
Pečena jabolčna čežana z makom in beljaki