Kosila od 11. 2. do 17. 2. 2019

Ponedeljek, 11. 2. 2019
Tunin namaz, mariniran losos
***
Kremna škampova juha
***
File kovača z zeliščno peno, črni krompir, mladi koromač
***
Dnevna sladica

Torek 12. 2. 2019
Črni tartuf z jajčko in dehidrirano slanino
***
Ješprenjeva juha z govedino
***
Svinjski file v jurčkovi omaki, kruhov cmok z ocvirki, zelenjava iz žara
***
Jagodni tiramisu

Sreda, 13. 2. 2019
Zloženka dimljene mečarice
***
Porova juha
***
File divjega brancina s hrenovo skorjico, mlada špinača, krema mladega korenčka, vongole
***
Sorbet kakija z vaniljo, jagodna juha s poprom

Četrtek, 14. 2. 2019
Meso iz tunke, vložene sivke, ocvirkov namaz
***
Goveja juha z ribano kašo in govedino
***
Hišna kašnata klobasa, repa, matevž
***
Topla skutina zloženka, pomarančni šato

Petek, 15. 2. 2019
Dagnje in vongole na belo buzaro
***
Kremna zelenjavna juha s kruhovim cmokom
***
Istrski fuži z rakci in pečenim paradižnikom
***
Hišna baklava

Sobota 16. 2. in nedelja 17. 2. 2019

Meni 1
Angleški roast beef z ajdovo kašo na pečenem Treviso radiču z balsamiko
***
Pečen koromač v juhi, maslena polenta
***
Telečja zarebrnica z divjimi zelišči, ajdova kaša z jurčki, pečen korenček
***
Pečena čokolada, borovnice, vanilja

Meni 2
Jadranska hobotnica v solati
***
Pečen koromač v juhi, maslena polenta
***
File morske žabe iz Green Egga, omaka iz vongol, črna polenta s suhim paradižnikom
***
Pečena čokolada, borovnice, vanilja